Over mij

Karen De Looze

 

Mama - Pedagoog - Antropoloog - Coach - Moreel consulent.

Mijn passie: werken aan een cultuur van geluk bij jou thuis.

ea.jpg

Photo Credit (c) Daisy Dirickx

Karen, we zijn je zeer dankbaar voor alle praktische tips en voor jouw liefdevolle visie over opvoeding. Als gezin voelen we ons een sterker team samen. We ervaren dat dit een goede aanpak is en het voelt gewoon zeer goed.... Opvoeden moet leuk zijn en mag geen ‘pijn’ doen. Dat ervaren wij nu ten volle en het is gewoon zalig. Dank je wel Karen!
De ondersteuning van Karen, dacht ik eerst te omschrijven als een eye-opener, maar het is zoveel meer! Het is eerder een HART-opener naar het inzicht hoe je wilt omgaan met je kinderen, met anderen, maar ook met jezelf!
Je krijgt van Karen altijd een gestaafd antwoord, ze speelt met haar kennis! En bovenal kan Karen onbevooroordeeld LUISTEREN!
Bedankt voor alle steun!
Bij mijn zoontje werd een aandachtsstoornis geconstateerd. Ik hop al maanden van expert naar expert op zoek naar gepaste hulp. Eén uur bij jou bracht me meer bij dan al die maanden samen.
Beste Karen, 

Ik wil niet te vroeg victorie kraaien, maar ik vind  het effect van mijn andere “aanpak” best wel verbluffend. Enorm bedankt om ons weer op het spoor naar meer verbinding te zetten.