4 boeken: Support voor mama's en papa's

In een recente blog lijstte ik mijn top 5 "boeken over ouderschap" op. Het werden uiteindelijk 6 boeken, want later voegde ik stiekem toch nog een titel toe. Ik had dat met nog wel tientallen titels kunnen doen. Maar goed. Je wilt een gezin in spé ook geen hele boekenwinkel sturen ;).

 

Gelukkig zijn er ook wat boeken geschreven voor ons, mama's, papa's, en opvoeders, die ons voeden - zodat we in onze kracht kunnen staan om al wat in die mooie boeken staat ook te gaan toepassen. Mijn top 3 (voorlopig ;)):

 

* Radical Acceptance - Tara Brach ("het leven liefhebben door acceptatie")

* There is nothing wrong with you - Cheri Huber

* Everything is workable - Diane Musho Hamilton

* Gems of Delight - Lisa McCrohan

 

Om jezelf graag te zien en eventuele stormen met plezier te doorstaan :)

3 boekentips autisme

Wat trauma met mij deed als mama (en wat ik eruit leerde)